Wie

Mijn naam is Yvonne van den Borne 

Ik ben gepassioneerd in mijn werk met mensen die verbetering willen in hun gezondheid, voorheen als verpleegkundige, nu als acupuncturist. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar wat iemand nodig heeft en daarop af te stemmen. Door mijn manier van werken, krijg ik van mensen terug dat ze waarde hechten aan wat ik voor hen kan betekenen en het zelfinzicht wat ze krijgen door heldere uitleg over hun gezondheid.

Na ruim 25 jaar werkervaring opgedaan te hebben in verschillende ziekenhuizen, waar ik me heb gespecialiseerd in chronische zorg en dialyse, ben ik me gaan verdiepen in Traditionele Chinese geneeskunde. Ik miste iets en wilde meer verdieping en verbreding van zorg kunnen bieden. De gedachtegang vanuit Chinese Geneeskunde rondom ziekte en gezondheid was voor mij precies de manier om deze soort zorg te kunnen bieden. Omdat ik mensen bewust wil maken van de mogelijkheden die naast reguliere zorg kunnen gestaan, heb ik mijn praktijk Bewust Acupunctuur genoemd. Niet blindelings afgaan op een pilletje, maar juist leren wat men zelf kan doen voor een betere balans.

Sinds 2019 richt ik me volledig op mijn praktijk. Ik blijf continue in ontwikkeling met bijscholingen op mijn huidige vakgebied Chinese Geneeskunde en Westers Geneeskunde.

Ik ben lid van de NVA, worden mijn behandelingen erkend en afhankelijk van uw aanvullende verzekering, gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars.                                                                                             

Mijn opleiding tot acupuncturist heb ik afgerond bij het OTCG (Opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde) aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. 

 Mijn praktijk bevindt zich in Reusel.

 

 

Meer weten over acupunctuur?