Bewust Acupunctuur

Mijn naam is Yvonne van Gorp.  Mijn opleiding tot acupuncturist heb ik afgerond bij het OTCG (Opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde) aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Hiernaast heb ik verschillende nascholingen gevolgd, waaronder voedingsleer volgens TCM.

Naast mijn werk als acupuncturist heb ik ruim 25 jaar werkervaring in een ziekenhuis, waar ik me heb gespecialiseerd in chronische zorg en dialyse. Doordat ik meer verdieping  en verbreding van zorg wil bieden, ben ik me gaan verdiepen in Traditionele Chinese geneeskunde. Die gedachtegang rondom ziekte en gezondheid was voor mij precies de manier om deze soort zorg te kunnen bieden. Omdat ik mensen bewust wil maken van de mogelijkheden naast reguliere zorg, heb ik mijn praktijk Bewust Acupunctuur genoemd. Niet blindelings afgaan op een pilletje, maar juist leren wat men zelf kan doen voor een betere balans.

Mijn praktijk bevindt zich in Reusel.

Als lid van de NVA, worden mijn behandelingen erkend en afhankelijk van uw aanvullende verzekering, gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Daarnaast ben ik BIG-geregistreerd in verband met mijn werkzaamheden in de gezondheidszorg.

Meer weten over acupunctuur?